keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Autotallin ja teknisen tilan esivalmisteluja!

Niin vaan se viikonloppu koitti ja kaikesta aiemmasta puheesta huolimatta päätettiin valmistella teknistä tilaa  ja autotallia vähän enemmän. Lauantai aamuna suunnattiin (taas vaihteeksi) tuttuun rautakauppaan jossa nykyään käydäänkin enemmän kuin ruokakaupassa :) Saaliiksi saatiin lattianmaalaukseen tarvikkeita, hiomakone ja kaikkea muuta pientä tarpeellista. Putkimiehemme oli käynyt loppuviikosta asentamassa teknisen tilan jakotukit kuntoon ja myös talon puolella kaikki muut vesipisteet, mukaan lukien suihkuseinään asennettavat sekoittajat!

teknisen tilan jakotukit


suihkuseinän sekoittajat vihdoin paikallaan!
ja siellä on maalämpökaivo porattuna :)
Hommat aloitettiin pienellä siivouksella, eli jälleen kerran ilmastointitavaroiden paikkaa siirrettiin.. Tälläkertaa eristeet roudattiin tallista talon puolelle, pikkumakkariin jossa ne eivät ole tiellä ja saavat olla siinä, kunnes ne asennetaan paikoilleen. Ajatuksena oli että tällä viikolla toimitettava maalämpöpumppu, joka painaa useamman sata kiloa, saadaan kaikista helpoiten tuotua tallin etuovesta sisään ja laitettua heti oikealle paikalle. Lauantaipäivään kuului myös muutaman ystävän ja pienen suloisen 1kk ikäisen tyttövauvan vierailu tontilla, siitä sai taas energiaa ja paljon iloa! :)


siivottu talli, etuovesta mahtuu nyt kulkemaan!
Ostettiin tosiaan maalia teknisentilan lattiaa varten, hölmöä olisi ollut jättää pumpun alle jäävä osa maalamatta ja myöhemmin maalata lattia vain sen ympäriltä. T otti hoitaakseen lattiahomman, ensin hiottiin liimapinta pois betonista ja sitten pölyt pois ja maali pintaan. Nyt maalattiin vain osa lattiasta, ne kohdat jonne tulee pumppu ja lisäpönttö, muu lattia sitten myöhemmin kun kaikki gyproclevyt saadaan pois tieltä.

ylipitkät varausputket siistitty, osa lattiaa maalattu,  pumppu tulee oik.kulmaukseen n.60x62cm

levytystä jatkettiin..

varaston ja tallin koko toinenpuoli valmiiksi levytettynä!

saniteettisilikonia lattianrakoon ja kulmasaumaan

Tässä oli lauantaipäivän hommia, sunnuntain hommat olivat enimmäkseen suunnittelua ja kahvittelua, sillä vieraiksi saatiin veljeni sekä eräs ystäväpariskunta. Tällä viikolla on työt jo edennyt taas pikkuisen, niistä lisää seuraavassa postauksessa! :)

Kevättä ilmassa kun aurinko helli meitä koko sunnuntaipäivän!

Ei kommentteja: