maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kevään 1.viikko!

On se ihanaa kun kevät saapui, aurinko hellii entistä enemmän ja virtaa riittää kun valon määrä kasvaa! :)
Viikko 9 sujui sekalaisten hommien parissa raksalla. Maanantaina sähkärit olivat käyneet asentamassa sähkötaulun tekniseen tilaan ja tiistaina oli maalämpöpumpun toimitus. Keskiviikkona T&T touhusivat levytys hommissa ja saivat olohuoneen kaariosuuden valmiiksi. Hieman se vaikuttaa "kulmikkaalta" mutta toivottavasti tasoituksen myötä sen kulmat hioutuvat kauniiksi kaareksi.Saivat myös tehtyä pukuhuoneen rungon valmiiksi ja ylös nostettua!


Sähkökeskus asennettu seinälle ja maalämpöpumppu omalla paikallaan

100l:n lisäpönttö sijoitetaan sähkökeskuksen vas.puolelle
kaariosuus levytettynä myös ylhäältä!
Torstaina jatkettiin T:n kanssa yhdessä levytyshommia, vuorossa oli KHH:n ja makuuhuoneen väliseinä ja pientä villoitusta. Kun nyt on toinen puoli levytettynä täytyy saada kaikki pistorasioiden ja valokatkaisijoiden paikat mietittyä loppuun ja tehtyä valmiiksi.
pukuhuoneen runko kasassa, levyjä vailla!


T oli aiemmin levyttänyt KHH:n ja olohuoneen välisen seinän, kuvassa pesutornin putkivaraukset

sama kohta olohuoneesta kuvattuna, ja vähän jo villaa levittelin..
meidän makkari :)

seinään vaan muutamat reiät pistorasioita varten, villat ja sit saa levyttää umpeen!
 Näiden levytyshommien jälkeen vaihdettiin runkohommiin, mittailtiin ja sahattiin eteisen vessan rungot valmiiksi ja saatiin ne loppuillasta jo pystyyn. Samallahan siitä muodostui oviaukko keittiöön ja keittiökin saa oman muotonsa pikkuhiljaa :)


eteisen vessa nousee..

KHH:n villoitusta


oviaukkoa vailla oleva vessa


 Perjantai on yleensä ollut ns.vapaapäivä tontilta sillä T käy perjantaisin pelaamassa kiekkoa ja kotona se merkitsee siivouspäivää. Nyt pe minä menin tontille siksiaikaa hommiin kun T meni reeneihin ja saatiin taas jotain hommaa eteenpäin :)

sain vessan seiniin levyjä paikalleen

keittiö muodostuu :)

Viikonloppuna (vihdoinkin!!) aloitettiin ilmastointiputkien asennusta! Nyt päätettiin sitten niitä itse laittaa ja T:n isä lupasi tulla mukaan talkoisiin. Aamusta mentiin tontille, katsottiin yhdessä huoneisiin tulevien ilmastointi "luukkujen" paikat ja merkittiin ylös. Tutkittiin ilmastointisuunnitelmaa yhdessä ja miehet aloittivat homman. Itse suuntasin sitten illaksi töihin ja miehet jäivät hommiin, ke taidan päästä katsomaan ja kuvaamaan mitä ovat saaneet välikatossa aikaiseksi! :)


kuvassa näkyy kaiutinrasiat, jotka kyllä muuten ovat eri korkeuksilla!!

Ei kommentteja: