maanantai 11. heinäkuuta 2011

tontin täyttöä

TONTILLA ON SORAA!! Nyt on mennyt muutamat viimepäivät tiiviisti työn merkeissä ja tänään pääsin itse käymään tontilla ja näky oli hieno! Sepeliä oli tuotu tosiaan perjantaina ensimmäiset kasat, ja maanantaina sitten lisää.

ennen..


Täyttöä on tullut ainakin metrin verran jo ja kaivuri jatkaa vielä levittämistä. Maankaivuu urakoitsijamme soitti tänään että putkimies on keskiviikkona tulossa hommiin ja viemäriputkia aloitetaan asentamaan silloin.


ja jälkeen..!!
joku on innoissaan suuresta määrästä soraa :)
Näiden sorakasojen jälkeen, kun tiivistystä on tehty ja viemäriputkia vedetty, uskoisin että anturoita päästään aloittamaan. Muutamat viikot on vielä heinäkuuta jäljellä ja tahti kiristyy.. Nyt on luotettava ammattilaisiin jotta aikataulu pysyy kurissa ja kaikki pohjatyöt tulevat valmiiksi elokuun alkuun mennessä. Onneksi T. osaa olla rauhallinen ja minä hoidan sen stressipuolen... Hyvä tästä tulee :)

1 kommentti:

Jossu kirjoitti...

Se auttaa aina kummasti, kun toinen on sellainen viilipytty. Se helpottaa omaa stressiä, tasapainottamalla. Hyvältä näyttää teidän tontilla. Sujuiko teillä kaikki hyvin loppuun saakka? Meillä on talon rakentaminen haaveena, parhaillaan selvittelemmekin tuhatta asiaa. Pohjatyöt täytyisi saada tehtyä erityisen hyvin, meillä kun on mahdollisesti kallioinen tontti hankinnassa.