torstai 1. marraskuuta 2012

Onnellisesti uudessa kodissa :)

Ensinnäkin pahoitteluni hiljaisuudesta täällä blogin puolella mutta viimeinen kuukausi oli aivan hullua suoraan sanottuna! Ihanaa mutta hullua :) Meillä oli lokakuun alussa vielä paljon asioita kesken joten mitä lähemmäksi marraskuuta mentiin sen tiukemmaksi tahti kiihtyi.  Muuttotarkastuspäivä oli 25.10.12 ja sitä edeltävät 3 viikkoa töitä tehtiin melkein yötäpäivää, tai ainakin hyvin pitkään yöhön asti.. Lupaan tehdä siitä ajasta vielä pienen tekstin muutamien kuvien kera, kuvia kun ei ihan hirveästi ole enää ehtinyt ottamaan. Nämä viimeisten viikkojen aherrukset saivat aikaan sen, että saimme MUUTTOLUVAN juuri ennen kuun loppua torstaina 25.10.2012 joten pääsimme muutamaan uuteen kotiimme la 27.10.2012!!

Muuton vuoksi tietokoneemme on vielä pahvilaatikossa ja kamerani on täynnä kuvia joihin en vielä pääse käsiksi, niitä tulee myöhemmin kyllä koska kuvathan on se juttu :) Seuraavaksi muutamia i padilla otettuja kuvia uudesta kodista jotta uteliaat ja innokkaat saavat jotain katsottavaa :) Ja koska tämä i Pad ja nettiyhteys nyt takkuilee pahasti lopetan lyhyeen ja annan kuvien kertoa!

Kiitos tsempeistä ja kannustuksesta kaikille, sekä suuret kiitokset muutossa ja talkoissa sitä ennen auttaneille tärkeille läheisille <3


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Meille on valmistumassa ensi kuussa myös Valokaari 132 ja senpä takia olen teidän talonprojektia innolla seurannut. Teillä taitaa olla hiukan muunneltu pohja, ainakin khh:n, keittiön ja kahden vessan osalta? Me päädyttiin ihan standardimalliin, eikä se ainakaan vielä ole kaduttanut. :)
Laura

Anonyymi kirjoitti...

Jes, Onnea uuteen kotiin! Kauankos teillä meni nyt rakennusprojektiin aikaa? Ja tosiaan lisää kuvia ehdottomasti :)

Eee

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.