sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuulumisia tohinan keskeltä!

Hei, täällä ollaan edelleen, kaukana vielä kunnon koneesta ja nopeasta nettiyhteydestä, siitä tämä blogi-hiljaisuus .. Tylsää, sillä kuvamateriaalia ja juttuja riittäisi kerrottavaksi ja jaettavaksi teille! :)

Pari kuukautta on mennyt nopeasti, välillä levätenja takkatulesta nauttien mutta suurin osa ajasta on mennyt eri projektien parisssa. Toivon saavani pian ajan ja työkalut näiden tarinoiden kertomiseen, olkaa siis kuulolla :) nyt alkuun opettelen iPhonen blogger sovellusta.

Pihaan saatiin hieman valoa uusilla valkoisilla led- valonauhoilla, asentaminen kuusiin olikin hieman kinkkisempi mutta oikein huvittava tapahtuma :) ihanasti valaisevat muuten pimeää takapihaa.

Sisällä mietin miten olohuoneeseen saadaan verhot, onko kaarevaan seinään olemassa fiksuja verhotankoja/kiskoja??

Design joulumyyjäisissä käytiin ihastelemassa ja joululahjoja hankkimassa. Nyt onkin muutama projekti menossa vielä ennen joulua, muiden jouluhommuen ohella mutta ihanaa olla sitten joulua uudessa kodissa :)

RauhAisaa ja rentouttavaa joulunaikaa kaikille :)3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Olenkin joskus lähettänyt sulle kommentteja talostanne ja käynyt lukemassa blogiasi ajoittain :) Eli meillä on sama taloratkaisu ja huomasin, että kyselit tankomalleja olohuoneen kaariseinälle. Oli kyllä hieman haasteellinen pulma ratkaistavaksi mutta lopulta löysimme Rautiasta verhotangot ja tankojen väliin laitoimme sellaiset joustokierteet tms. jolla tangon sai ns. jatkumaan. Jos haluat kuvia meidän systeemistä niin ilmoitatko sähköpostisi niin voin laittaa muutaman kuvan tulemaan :) Tähän en vissiin voi laittaa kuvaa liitteeksi. -Marika

J. kirjoitti...

Hei, kiitos, mielelläni otan vinkkejä ja kuvia vastaan! Verhokiskoa olen miettinyt, jos sitä saisi hieman taivutettua, mutta katsotaan mihin ratkaisuun päädytään. Kuvia voi laittaa tuonne, kiitos :) jenni.karoliina@me.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minä ottaisin mieluusti myös niitä kuvia, kun meillä on sama ongelma mietinnässä :). Spostiosoite on Laura.m.koistinen@gmail.com. Kiitos!