keskiviikko 3. lokakuuta 2012

1.10.12 :Lähtölaskenta on alkanut..!!!

Lokakuu on nyt koittanut ja meillä on alkanut varsinainen LÄHTÖlaskenta. Se tarkoittaa sitä että nykyinen kotimme on luovutettava uudelle omistajalle 31.10 JOTEN meidän täytyisi saada muuttolupa sitä ennen! Apua, tuleekohan tässä paniikki..!?! Meillä on siis n.3 viikkoa aikaa saada talo muuttovalmiiksi sillä lokakuun viimeinen vkl olisi muutettava. Huh huh, tuntuu kyllä todella hurjalta, ihan uskomattomalta suorastaan että ollaan jo tässä vaiheessa..!! :) Pelon sekaisin tuntein mennään siis seuraavat viikot!

Ja missä kohtaa me nyt mennään:

* sähkäri on saanut suurimman osan sähkötöistä valmiiksi, upotukset katossa odottavat enää kehyksiä ja ledipolttimoita jotka on tilattu. Pistorasioista saa jo sähköä sekä ovikello että palovaroittimet ovat jo paikallaan!

*molemmat vessat ovat toiminnassa! Pöntöt vetävät hyvin ja hanasta tulee vettä, näyttävät vielä kaiken lisäksi hyvältä :) vain peilit puuttuvat.

eteisen vessapäämakkarin vessa

peiliä ja muuta pientä hienosäätöä vailla :)
* Keittiössä on jääkaappi toiminnassa (hyvin tärkeää..) kivitaso sekä uuni ja induktiotasokin paikallaan. Välitilan lasi/laatoitus puuttuu, samoiten liesituuletin sekä keittiön hana.

iltapala raksa-tyyliin :)

kohta pääsee testaamaan uudet koneet!

tasoon ollaan tyytyväisiä, kimaltelee sopivasti!* KHH on yhtä yläkaappia vailla, edelleen oli pieniä ongelmia pesutornin mitoituksen suhteen.. mutta uusi kaappi on tuloillaan, yksi ovi uupuu vielä myös. Edelleen mietin tuota seinäväriä, liian violetti minun makuun mutta ehdin sen uudelleen maalata kun ollaan muutettu taloon. Eilen huomasin yhden pienen vipan, kurasyöpön vesihanassa menee kuuma ja kylmävesi väärinpäin, eli kun hanan kääntää kuumalle tuleekin kylmää ja toisinpäin.. ! Pitänee muistaa tuokin asia jatkossa sillä asiaa ei enää luonnollisestikaan voi muuttaa.. :D

 
Että tällä mallilla ollaan, sata asiaa vielä tekemättä! suihkuhuoneen kimpussa ollaan nyt tiiviisti, siitä lisää sitten seuraavaksi! Pitäkää peukut pystyssä että ehditään kaikki saamaan ajoissa kondikseen!!

Ja takaisin töihin..! :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä loppurutistukseen!

Eee

Anonyymi kirjoitti...

Voih, niin ihanaa seurata teidän projektin edistymistä. Joka päivä käyn katsomassa onko tullut uusia postauksia mutta selvähän se, ettei tänne kaikkia uusia juttuja ehdi päivittämään :) Tsemiä loppurutistukseen! Se vie eniten aikaa, kun on pientä näpräämistä mutta se näkyy myös eniten.