keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Keittiön asennus vkl.

Hommat saatiin viimeviikon lopulla siihen malliin, että keittiö oli laatoitettuna keskiviikkona joten to ja pe sain sen saumattua. T touhusi samaan aikaan eteisen vessan lattian kimpussa.

31.8.12 keittiön lattia laatoitettuna ja saumattuna


Pe iltana oli hyvä fiilis sillä la oli tiedossa keittiön kaappien asennus! Vanhempani tulivat la päiväressulle ja osallistuivat keittiön kasaus talkoisiin :)

1.9.2012 keittiön asennus


tottunein ottein :)

Laatikosta paljastui hieno lapetekin liesituuletin, ja vielä oli ollut suorareunainen malli  jäljellä!

tunnelmia.. :)
Päivän aikana saatiin kaikki kaapistot kiinnitettyä, pieniä reklamaation aiheita oli kyllä, mutta pääosin kaikki näytti hyvältä. Saarekkeen lasikaappien saranat olivat kiinnitetty vääriin kohtiin ja väärinpäin mikä aiheutti lisätyötä, saarekkekkeen tukijalkoja oli myös liian vähän. Yläkaappeihin ei ollut yhtään hyllyjä ja ja muutama kolhukin löytyi.. No mutta keittiö on suurinpiirtein kasassa, kylmälaitteet ja uuni jätettiin vielä asentamatta niiden sähkötöiden vuoksi, pistorasiat kun vielä puuttuvat ja niiden laittaminen on helpompi tehdä sitä ennen.

Tässä kuvia puolivalmiista keittiöstä, saa ainakin hahmotettua miltä se sitten näyttää, kivitason mittaus tapahtuu tälläviikolla joten sekin saadaan sitten toivottavasti piakkoin!

1.9.12 keittiö pääosin kasattuna :)


ovia täytyy vielä säätää oikeille kohdille

kohta pääsee ruuanlaittoon uudessa keittiössä!!

Seuraavana päivänä oli pientä fiilistelyä takkatulen lämmössä, se kun on ollut monta kuukautta pressujen alla piilossa ja suojassa. Hommiakin tehtiin, tai T teki, minä keskityin lähinnä siivoukseen ja fiilistelyyn :) Eteisen vessa näyttää jo paremmalta ja tuskaa aiheuttanut hyllykin on nyt valmis :) mutta mosaiikkia puuttuu vielä, sekin asia korjataan kyllä tänään kun viimeiset mosaiikit liimataan molempiin vessoihin.

kodin sydän lämmittää syksyisessä säässä...

eteisessä pientä hohtoa..

mitoitus on loistava, osa Kokoista on kotiutunut!

viittävaille valmis?

pitkän työn tulos :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin, homma jatkuu tiiviisti vielä jonkin aikaa jotta päästään muuttamaankin joskus, piakkoin.. :)

Ei kommentteja: