maanantai 17. syyskuuta 2012

14-16.9.12 Syyskuun talkoot!

Syyskuun sateisena perjantaina saapui Tampereen suunnalta joukko ihania ihmisiä, ystäviä jo vuosien takaa, oli aika syyskuun talkoiden! :) Illalla lämmitimme naisporukalla saunan ja hioimme seuraavan päivän (ja hieman tulevaisuudenkin.. :) ) toimintasuunnitelmia,  kuka tekee mitäkin ja mikä on tavoite?

illalla nautittiin hieman ruokaa ja juomaa

 Aamutuimaan heräsimme ja tankkauksen jälkeen mökkimaisemat vaihtuivat keskeneräiselle rakennukselle, tästä alkoikin jalkautuminen omiin työpisteisiin :) Ensin tyhjennettiin 2 makuuhuonetta ylimääräisestä tavarasta, laatat ja laminaatit siirrettiin pois tieltä ennekuin päästiin oikeasti hommiin.


tämä pariskunta otti olohuoneen tapetoinnin hoitaakseen
 T nouti tavaraa rautakaupasta vielä viimehetkellä jotta viimeisetkin oikeat ulko-ovet saatiin laittaa paikoilleen.

pääovi omalla paikallaan! 

 Naiset ottivat maalaushomman omakseen, päämakkari maalattiin 2kertaan ja olohuoneen jo kertaalleen maalatut seinät maalattiin toistamiseen, ja lopputulos oli kieltämättä selkeästi parempi ja tasaisempi :)
Kun osa miehistä oli saanut ovien laiton valmiiksi oli laminaatin asentamisen vuoro, homma aloitettiin takapihan puoleisesta pikkumakkarista ja edettiin illalla vielä päämakkarin puolelle.
Robocop-käsi tarkassa hommassa :)
ihanaa työntouhua :)

tarkkaa mittaamista vaadittiin..

..jotta lopputulos näytti näin hyvältä :)

T & M päämakkarin lattian kimpussa
Lauantai-iltaan mennessä saatiin hommat hyvälle mallille, miehet jäivät viimeistelemään päämakkarin lattiaa ja ehtivät aloittaa myös olohuoneen puolelta kun naiset suuntasivat mökille saunan lämmityshommiin. 

Sunnuntaina ehdttiin päivällä vielä koko porukalla hetkeksi hommiin ennenkuin jouduimme luopumaan loistavasta talkooporukasta. Jälkeensä he jättivät loistavan lopputuloksen josta olemme ikionnellisia, kiitos kaikille ihan hurjan paljon avusta ja hauskasta seurasta!! :)  

klo 14.15 sunnuntaina kun pääovi meni kiinni ja vieraat lähtivät, otimme hetken tauon olohuoneen osittain laitetulla lattialla.."nyt ei jaksa enää tänään.." lähdetäänkö kotiin..? " oli hetken mielessä MUTTA emme antaneet periksi vaan homma jatkui iltaan asti. 

pikkumakkari listoja ( ja sähkötoiden viimeistelyä) vaille valmiina :)
etenimme olohuoneessa takkaseinää kohti, ikkunan pesu vois muuten olla paikallaan, anyone..?

päämakkarin ovet otettiin esille..

ja vessan ovi saatiin paikalleen..
aurinko laski ja tapetoitu seinä näytti niin hyvältä :)

ja tavoitteeseen päästiin illalla, 2 makkaria ja olohuoneen lattia on nyt laminaatin peitossa!


ja lattian väriinkin ollaan oikein tyytyväisiä!


vielä hetki.. hetki ennenkuin pääsee uuteen kotiin..! ihanaa <3 
Tästä on hyvä jatkaa tälläviikolla hommia, sähkärit saapuvat keskiviikkona ja aloittavat rasioiden kiinnityksen ja toivottavasti osa valoistakin saadaan kattoon asennettua! Putkimies lupasi tälläviikolla tulla asentamaan molempien vessojen pöntöt ja hanat, sillä molemmat vessatkin on saumattu! T aloittaa eteisen lattian laatoittamisen ja minä sitten saumaan sen. Ja jos hyvin käy, keittiön kivitaso saattaa saapua jo loppuviikosta! jännää! :) Ihanaa ja raikasta syksyä kaikille!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Talohan valmistuu hurjaa vauhtia! Lattiat tosiaan näyttää kivoilta. Mikä laminaatti sen on?

Eee

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olen blogisi uusi lukija. Löysin tänne, kun tutkailimme valokaari 132 mallia, joka on kovasti myös meidän mieleen. Suunnittelemme siitä kanssa omaa muunnosta, onko blogissasi missään teidän talon pohjapiirrosta?

Teille kyllä rakentuu todella kaunis koti, pintamateriaalivalinnat, takka ym. ovat kovasti samaa tyyliä, jota itsekin kotiimme haluaisimme.

Talonrakennusprojektinne seurailu jatkuu, tsemppiä työhön! :)

Hoo

J. kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :) Laminaatti on Pergo grey oak, tarkkaa mallia en nyt muista mutta tarkistan! :)

Kiva kuulla että on löytynyt uusia lukijoita, silloin alussa kun talomallia mietittiin ei tästä 132 mallista löytynyt mitään aiempia kokemuksia joten blogi taisi olla paikallaan :) pohjapiirrosta tästä meidän muutoksesta ei ole laitettu blogiin. Tervetuloa seuraamaan, toivottavasti saatte neuvoja ja vinkkejä omaan projektiinne sitten! :)