keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

laatoitusta, saumaamista ja kalusteasennuksia!

Niinhän siinä kävi, kun omat työt alkoi, väheni hommat tontilla ja tuntuu kuin 24h/vrk ei enää riitä mihinkään!

Kertaan hieman kesä-heinäkuun tapahtumia: Kesäkuun viimeisellä viikolla oli kalustetoimitus ja niin Topi-keittiön täysperävaunu ajoi pihatiellemme. Yhdessä T:n vanhempien kanssa saimme porukalla kannettua kaikki sisätiloihin. Tavaran paljous ja kaaos oli järkyttävä mutta homma tuntui taas todellisemmalta kun kalusteet saapuivat :) Samalla viikolla aloitimme päämakkarin vessan laatoituksen, mikä nyt ei ihan ongelmitta sujunut. Huomasimme ehkä jälleen kerran että miehet ja naisevat ovat täysin eri planeetoilta :)

laatoitus alkoi 27.6 

päämakkarin vessa

Pukkilan kiiltävää 20x40 laattaa 3seinälle, pieni ikkunaseinä tulee lasimosaiikilla

Viimeisen lomaviikon vkl:na vietimme molemmat omissa porukoissa ystävien polttareita ja samalla vesieristeet ilnmaantuivat KHH:n lattialle. Heti heinäkuun alussa vk:lla 27 aloitimme lattialaatoituksen suunnittelun ja itse työn.
T laatoitti KHH:n lattian ja samaan aikaan putkimiehemme oli asentamassa seinävessoja paikalleen. Nyt on putket ja metallikehikot pystyssä ,puuttuu vain "runkolaatikko" jonka T suunnitteli tekevänsä kosteudenkestävästä cyprocista. Viikko 28 oli taas työntäyteinen mutta ehdimme tontillekin muutamana päivänä. Minä saumasin KHH:n seinäosuuden, kun olin edeltävänä päivänä kuunnellut ystäväni ammattimaisen hyvät niksit ja neuvot miten homma hoidetaan :) Kiitos Sannille!

suojaukset kunnossa ennen työn aloitusta!

ensimmäinen saumaus suoritettu, muutamia pieniä kauneusvirheitä löytyy mutta seuraavat saumat tietää tehdä taas paremmin :)

no, miltäs jälki näyttää?! :)
 Samaan aikaan T aloitti lattiansaumauksen toisessa päädyssä. Valitsemamme vaaleanharmaa 10x10 lattialaatta näytti melko "valkoiselta" kun se oli lattiaan asennettu, vaaleus kyllä yllätti mutta kokonaisuuden näkee vasta sitten kun kaikki kaapistot on asennettu, saumaukset kunnossa ja paremmat valot päällä.

lattian saumaus 15.7.12
Viikko 29 alkoi ja itse en käynyt kertaakaan tuona viikkona tontilla, T sentään ehti muutamana päivänä hommiin ja saikin hyvin aikaiseksi! Ti alkoi KHH:n kalusteiden asennus alakaappien osalta, seuraavana päivänä T otti isänsä avukseen ja he saivat kaikki loput yläkaapit ja ovet paikoilleen! :) Ainoastaan yksi yläkaapinrunko puuttui, mutta onneksi vastaavanlainen löytyi keittiönkaapeista jolla se sitten paikattiin.

pesutornin paikka

tasoa ei ole vielä kiinnitetty ja altaan aukkokin puuttuu

ikkunan reuna liippaa todella läheltä..

näyttää hyvältä ja säilytystilaa on toiv.riittävästi, vaikka se  iso korkeakaappi vielä jäi saamatta.

vas.lähtien pyykki-, liinavaate- ja siivouskaappi.

Tässä vielä muutama kuva saumatusta seinästä ja lattiasta paremmassa valossa!


:)


Nyt näyttää taas jo astetta paremmalta! Tälläviikolla pääsee vielä aloittamaan toisen vessan seinälaatoitusta sekä vessakotelon päällystämistä mosaiikilla, T kun oli eilen illalla saanut 1.kotelon valmiiksi! Kun päämakkarin vessakotelokin on laatoitettu saa lattian vesieristää ja sitten taas laatoittaa. Elokuu onkin siis vallan laatoitusta ja saumaamista!


Ei kommentteja: