maanantai 2. heinäkuuta 2012

Laatoitusta ja kattojen alaslaskuja!

Loman viimeiset viikot on pyritty käyttämään tehokkaasti, talkoot pienten apureiden kera on pidetty ja juhannuksestakin on välillä nautittu! Keittiö ja KHH tavarat on saapunut tontille ja nyt sisällä on aikamoinen kaaos! Laatoitus-urakka on aloitettu ja uskomatonta mutta totta "sauna-osastokin" on edennyt siihen että kattojen alaslaskut on tehty, löylyhuone eristetty ja se on enää paneeleita ja lattialaattaa vailla! :)


kattojen alaslaskut

miehet laittoivat löylyhuoneen hyvälle mallille!

KHH:n kurasypön takaseinä on laatoitettu, hienosti kahden naisen voimin :) Oltiin kyllä tyytyväisiä rohkeaan ja ensimmäiseen laatoitussuoritukseen, hyvältä näyttää!

laastin tekemistä
ensimmäiset laatat seinään!

25.6.12

saumausta vaille valmis!
Maanantaipäivän talkoot sujuivat mukavasti laatoituksen parissa, miehet touhusivat saunan puolella. Lapset keksivät silläaikaa tekemistä ja viihtyivät hyvin, loistavia raksa-apureita :)

:) ihanat apurit


uusi kalustemikro pääsi testaukseen, toimii!

ahkeran työnteon jälkeen ruoka maistui :)

Viime viikolla kaivuri oli taas pihahommia tekemässä ja sai yläpihan melko hyvään malliin. Yhtenä päivänä sain pihasuunnittelu konsultointia kun äitinini kävi päiväreissulla, puutarhareissulla vierähtikin muutama tunti aikaa!  

25.6.12

taustalla näkyy iso kasa kiviä, odottavat omaa paikkaansa

etupihaan kivipengerrystä

Hommat tontilla jatkuvat vaikka työt nyt alkavatkin, tahti hieman hidastuu mutta kokonaisuudessaan ollaan tyytyväisiä siihen mitä loman aikana saatiin aikaiseksi :) Tästä on hyvä taas jatkaa eteenpäin!  Aurinkoisia kesäpäivä kaikille!

Ei kommentteja: