torstai 3. toukokuuta 2012

3.5.12 Hitaasti mutta varmasti :)

Näin ne hommat täällä meillä etenee kun on 2 amatööriä rakentamassa työn ohella :) Toisella arkipäivät töitä ja toinen tekee 3-vuoroa, joten hitaasti mutta varmasti edetään. Pari viimeviikkoa on ollut aika ressaavaa ja ahdistavaa kun on tuntunut ettei oikein mikään ole taas edennyt ja yhteiset vp:t ollu todella vähissä.. T sanoi lohdutukseksi että kyllä tässä aikaa menee kun 2 amatööriä tekee varmasti ja huolella töitä :)

Viikko 18:

  • Keittiö tarkistusmitattu ja laitettu tilaukseen! 
  • KHH muutokset tehty, tarkistusmitattu ja laitettu tilaukseen!
  • Kaksi kappaletta seinävessoja kaikkine tarvikkeineen tilattu ja viety raksalle!
  • Jotain kivaa (ja tarpeellista..!) tilattu nettikaupasta uuteen kotiin!
  • Tasoittaja tilattu tontille hommiin toukokuun viimeiselle viikolle!


päämakkarin/khh välinen seinä kunnossa!

30.4.12

eteisen vessa levytetty valmiiksi!
T on tälläviikolla saanut eteisen ja pikkumakkarin välisen seinän valmiiksi sekä eilen viimeisteltiin pikkuvessan seinä. Molempiin seiniin tuli minun pyynnöstäni upotetut hyllyt jotka "mittapiirsin" ja T sitten hienosti toteutti :) Valoja varten niihin on laitettu putket ja vetolangat seinän sisään jotta ledit saa sitten aikanaan paikoilleen, minulla on selkeä visio ollut jo pitkään niistä hyllyistä. Lasista tulee levyt, lisäksi ledivalot niin avot kun tulee hienot yksityiskohdat! :)

eteistä!
eteisen ja pikkumakkarin seinä valmis!

Levytyksen puolelta tekemättä on vielä päämakkarin vessa/vaatehuone seinä jonne on kaavailtu liukuovea. Liukuovea varten tarvitsisi hommata kiskot, jotta rungon saa sumplittua sen mukaan. Keittiön 2.sisäseinää on vielä auki koska nyt vasta saatiin keittiökuvat kuntoon ja tarkistusmitattua niin tiedetään mihin kaikille koneille tulee s.pistokkeet ja tietty valojen paikat. Khh/eteisen seinälle lisätään vielä ilmastointilaitteen "ohjauskeskus" joten yksi levy otettiin nyt pois jotta saadaan reikä vielä seinään.

Pikkuhiljaa siis levypino vähenee olohuoneessa ja päästään katon kimppuun..!

Laitan keittiöstä ja khh kuvia kunhan saan ne s.postiin! :)


2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Hitaasti mutta VARMASTI teille on tulossa unelmien linna!

Raksakuulmisia siis täällä lukemassa :)

PS. Innolla odottaen keittiökuvia!!

J. kirjoitti...

Ihana Sanni <3