perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa vihdoinkin!

Päivät ja viikot kuluvat eteenpäin hurjaa vauhtia ja pienet deadlinet uhkaa tulla eteen..! Sain sovittua meille tasoittajan hommiin (talon puolelle) toukokuun lopulle. Sitä ennen olisi muutama pikku homma saatava päätökseen.. :) Kuten pari seinän levytystä ja niin se kattokin täytyis saada levytettyä.. Viimeviikolla en itse päässyt tontille kuin kertaalleen ja T:lläkin oli muita menoja joten työpanos ei ollut ihan 100%. Kuitenkin T sai viikon aikana keittiön seinät kohdilleen ja tuettua niiltä osin mihin kaapistoja tulee.

keittiön nurkkaus, harkkoseinän ja gyprocseinän yhdistyminen.


keittön oviaukko ja pieni seinämä vas.puolella

Myös olohuoneen puolella jatkettiin hommia viimeviikolla..
piuhaviidakko 18.4.12

T levytti vkl:n aikana 22.4.12
 Tämänviikon työhommia, ja sainkin olla muutaman päivän hommissa ihan itsekseni kun T lähti koulutusreissulle :)
25.4.12 KHH:n seinän tukipuita kalusteita varten

 aloitin villoituksen ja levytyksen 25.4.12 

sain levytettyä yläosat ja ison sivuseinän ihan ite!

melkein olohuoneen seinät valmiit!
Ihan ongelmitta homma ei aina käy,, varsinkin kun yksin touhuaa ja voimia ei ihan niin paljon ole kuin tuolla miehellä.. Joskus sattuu ja tapahtuu kuten kuvasta näkyy..

ei ihan pysyny täysmittainen gyproclevy seinää vasten vaan kaatui niskaan..

T lupas hommata mulle raksakypärän tämän johdosta :) valkoinen kiitos! 

Ilmastointikone saapui myös torstaina joten sitäkin saa sitten jossainvälissä alkaa asentamaan ja tuomaan putkia välikatolta alas. Toukokuu tietää siis tiukkaa tahtia raksalla eikä kesäkuu (lomakuukausi molemmilla) ole sen löysempi vaan toivottavasti vielä tiukempi ja saadaan paljon hommia eteenpäin! :) Kun tasoittaja aloittaa hommat toukokuun lopulla minä suuntaan katseeni maali-,tapetti-,kaakeli- ja laminaatti/parkettikaupoille! Onhan niitä tullut rautakauppojen valikoimista jo selattua sekä pukkilan ja laattatukun liikkeissä käytyä mutta taitaa se valinnan vaikeus iskeä... Seinävessat on muuten saapunut lvi-liikkeeseen joten nekin sais sieltä noutaa. Kuten huomaatte, 100hommaa on kesken ja päättämättä ja tekemättä mutta kyllä se tästä! :)

Nauttikaa lämpimän kevätauringon säteistä!! :)Ei kommentteja: