sunnuntai 6. toukokuuta 2012

TT = Toukokuun Talkoot 5-6.5.12!

Viikonloppu saapui ja samalla saapui vieraamme Tampereen suunnalta! Saimme suureksi iloksemme ystäväperheen meille viikonlopun viettoon ja raksalle pieniin talkoisiin :) Mukana oli myös pari pienempää apuria, jotka löysivätkin kaikemoisia "aarteita" pitkin rakennustyömaan lattioita ja ja pihamaata. Lauantaina vietimme koko pitkän päivän tontilla ruuveja ja nauloja lattialta keräillen, mukaan taskuihin mahtui myös kaapeleiden ja sähköjohtojen pätkiä, harjateräksen pätkiä, gyprocin kiekkoja ynnä muuta! Hyvin hyvin tärkeitä aarteita siis :) Valiojoukkomme pääsi myös testaamaan tulevan asuinalueen puiston joka saikin suuren kannatuksen testiryhmässä, soveltuu loistavasti eri ikäryhmille, lapsista aikuisiin :D

Pihamaan lelut olivat hieman moderneja mutta mielekkäitä..


Samaan aikaan talon seinien sisällä tapahtui ja hommat edistyi ammattilaisen avustuksella. Työt sujuivat ripeästi ja käden käänteessä! Makuuhuoneen vessa ja vaatehuone saivat loput seinä ja kattolevyt paikoilleen. Yhden pikkumakkarin kattokin saatiin umpeen! Kaiken lisäksi ulko-ovet jotka ovat maanneet pikkumakkarin lattialle pääsivät vihdoin edukseen kun osa pääsi omalle paikalleen! :)

päämakkarin pikkuvessan seinää ja peilivalokaapeli

hommat sujui!

takapihan puoleinen pikkumakkari

vas.vessaa ja oik. vaatehuonetta
 Palataan vielä hetkeksi perjantaihin jolloin palaveerasimme sähkärimme kanssa, tulevat ensiviikolla laittamaan lisää kaapeleita kattoihin! Sovimme, että merkkaamme kattovalot rakseilla kattoon ja he vetävät kaapelit lähelle, myös keittiön pistorasiat ja valot saivat tarkennusta. Saimme myös siunaukset T:n tekemille "muutamille" muutoksille ja piuhojen poistoille :)

pikkumakkari levytyksien osalta valmis!

siivoojaa odotellessa..
 Ulkona oli todella nätti keli ja aurinko paistoi täysillä, valkovuokot koristi tontin muuten karua pihaa joten pienet talkoot sujui oikein mukavasti, suuri kiitos koko perheelle avusta ja ilosta!! :)

KHH ovi menossa paikoilleen! ja pahasti valottunut kuva..

6.5.12 terassin ovi paikoillaan! "vain" terassi puuttuu!

pukuhuonekin sai uuden ilmeen!

ja KHH myös sai ansaitsemansa kauniin oven!

Viikonloppu sai mukavan päätöksen naapurin järjestämillä pihakutsuilla missä aika vierähti nopeasti pihasuunnitelmia, perennoja ja kesäkukkia pohtien! :) Toiminnantäyteinen viikonloppu väsytti allekirjoittaneet ja nyt koitamme parhaamme mukaan torjua yltyvää flunssaa kotona...

Mukavaa kevätviikkoa kaikille!! :)

Ei kommentteja: