keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tilannekatsaus!

Tilannekatsausta raksalle olisi luvassa! Lumet ovat kadonneet joten kaikki roskat ja likainen maa paljastui.. Vimeviikolla siivoilinkin hieman talon ympäristöä ja nakkailin roskia ja laudanpätkiä sivuun. Myös sisätiloissa on tehty pientä siivoa (jälleen kerran..) ja se gyprocpölyn määrä on ihan tajuton! Hyvä kun ikkunoista vielä hieman näkee läpi kun ovat niin pölyssä.

4.4.12

4.4.12
12.4.12 oli vielä hieman lunta pihassa
Jotain pientä hommaakin ollaan saatu aikaiseksi, lisää levytystä tehty, muurausta, olohuoneen korotetun katon osuuksilta hieman vahvistuksia sekä ehkä isoin asia on keittiön ja KHH suunnitelmat olisivat nyt valmiit ja viikon päästä on tarkistusmittaus! Mittauksen jälkeen (jos kaikki menee niinkuin suunniteltu) tuotteet lähtevät tilaukseen, joten toimitus tulee sitten kesäkuussa kaiketi juhannusviikolla! Sopivasti juuri lomamme aikaan joten ei ihan heti lopu hommat kesken.. :) Hieman ovat suunnitelmat muuttuneet matkan varrella mutta valkoisessa keitiössä pysyttiin, laminaattitaso vaihtui kivitasoon ja saareke on myös tulossa! :) Ihanaa, nyt on yksi iso asia päätetty ja päästy eteenpäin. Edellisessä postauksessa kerroinkin pienistä ongelmista erään keittiöfirman kanssa ja ne asiat ovat vielä selvittelyn alla heidän puoleltaan.. Lopputuloksesta riippuen kerron sitten miten tyytyväisiä/tyytymättömiä asiakaspalveluun kaikenkaikkiaan olemme.

17.4.12 

suihkuhuone, löylyhuone takana odottaa  ovenpäällispalkkia toimitettavaksi ja muurattavaksi.
Suihkuhuoneen muuraukset ovat pikkuhiljaa edenneet, tänään on tontille toimitettu iso harkkopalkki joka tulee löylyhuoneen oven päälle joten nyt sitten pääsee senkin muuraamaan loppuun.

Paljon olisi vielä hommaa mitä tehdä ja päättää! Valaistus tuottaa nyt päänvaivaa, valitako epäsuoraa valaistusta vai pysytäänkö alkuperäisessä suunnitelmassa ja upotetaan ledivaloja kattoihin?! Nekin pitäisi valita ja päättää jotta saadaan sitten aloittaa katon levyttämistä.. Kertokaa muut raksaajat omia kokemuksia mihin olette päätyneet?


2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hyvin projektinne etenee. Valaistuksessa minä puhun epäsuoran valaistuksen puolesta. Meillä olohuoneessa ja ruokailutilassa on saalinkivalaisimet valolistan takana ja pidämme tuosta valaistuksesta todella paljon. Lisäksi meillä on useita opaaliakryylivalaisimia, eli esim. Ad-luxin myymiä Pisara,Jasmina ja Merina valaisimia. Näissä on kaunis päivänvalolampuin toteutettu valkoinen valo. Myös Tupla-kuplamme ja Lokkimme sai muuttomme jälkeen uudet päivänvalolamput, koska keltainen valo näytti tunkkaiselta. Vain pesuhuoneeseen valitsimme ledit kattoon. Mutta makuasioitahan nämä on.

J. kirjoitti...

Hei, kiitos kommentistasi! Kävimme reilu viikko sitten Adluxin myymälässä kun bongasin heidän nettisivut ja ihastuin myös ajatukseen epäsuorasta valaistuksesta ja nimenomaan valkoisesta valosta. Olohuoneeseen ja ruokailutilaan mietimme nimenomaan saalinkivalaisimia mutta jäimme epäröimään millainen pölynkerääjä kouru/valolista olisi..? Kiva kuulla teidän kokemuksia!