torstai 7. heinäkuuta 2011

Aloituskokous pidetty ja maatyöt alulla!

Maanantaina oli tontilla aloituskokous, itse en päässyt paikalle mutta T, vastaava mestarimme, kaupungin rakennustarkastaja sekä T:n isä olivat paikalla. Samana päivänä olivat työmiehet olleet mittaamassa talon nurkkapaikat. Tämän jälkeenT oli isänsä kanssa laittamassa tolpat nurkkiin sekä mittaamassa lattiakorkeutta. Homma siis etenee! Maatyöt tontilla alkoi myös tiistaina ja nyt siellä on reilusti kaivettu maata pois ja myllätty koko tontilla.kuva tiistain aloitukselta

Tälläviikolla on ollut hienoa nähdä ja todeta kuinka nopesti tontilla on asioita tapahtunut ja ulkonäkö muuttunut. Onneksi on ollut töistä vapaata niin on ehtinyt kiviä kerään ja ottamaan paljon kuvia :)Yllätyksiäkin tuli vastaan. Odotettu moreeni ja hiekkapohjainen maa antoikin meille melkoisen kerroksen savea. Maaurakoitsija oli kuitenkin sitä mieltä että kunnon kuorinta ja savenpoisto riittää, joten täyttöä tuleekin sitten reilusti, n.3m:n verran..Kolme soran ja sepelin kuljetusfirmaa olemme kilpailuttaneet ja yhden valitsimme jolla oli hieman parempi tarjous. Vaikka hintaeroa ei ole kuin reilu 1e/tonni, tulee se tässä säästämään kuitenkin useita satasia.

keskiviikon edistymistäEilen ja tänään olimme keräämässä ja kaivamassa kiviä talteen, pienempiä kiviä tuleviin pihaistutuksiin :) Perjantaina eli huomenna onkin sitten sepeliä tulossa ensimmäiset kuormat. Putkimiehen kanssakin olivat jo viemärivedoista sopineet ja sen tiimoilta homma jatkuukin sitten maanantaina.

Ei kommentteja: