torstai 16. kesäkuuta 2011

Toukokuun aikana tapahtunutta!

Nyt uutta päivitystä ja lyhyt info siitä mitä kaikkea on jo ehtinyt tapahtumaan! Toukokuun alkupuolella kävimme keittiösuunnitelmia tekemässä ja pädyimmekin jo ottamaan Puustellin keittiön, josta käytiin aikamoista kauppaa ja vääntöä mutta voitto tuli meille. Yksi iso asia siis jo päätetty ja valittu! Samalla toukokuun viikolla 19. oltiin molempien perheiden voimin puutalkoissa tontilla. Viikonlopun aikana, vesisateesta huolimatta saimme suurimmat puut poikki ja pinoon tontin takareunalle. Ihana viikonloppu kaiken kaikkiaan ja ISO KIITOS kuuluu kaikille talkoissa avustaneille!!
Tässä muutama kuva miltä siellä näytti ennen:

Lauantaina olimme 4hengen voimin hommissa ja kovasta sateesta johtuen harvensimme ja teimme enimmäkseen risuhommia ja miehet kaatoivat pienempiä koivuja kirveellä. Sunnuntaina uusin voimin T:n vanhempien kera palasimme tontille moottorisahan avustuksella. Silloin kaatuikin isoimat kuuset tontin yläreunasta sekä muita pienempiä puita talon paikalta.


Koko porukka kuvassa, kiitokset heille!!   
Lopputulos yhden viikonlopun osalta näytti oikein hyvältä, tästä on hyvä jatkaa hommia eteenpäin ja seuraavia talkoita odotellessa!
Puutalkoiden jälkeen keskityimme T:n kassa saamaan rakennuslupapapereita kasaan. Energiatodistus piti tilata, naapureita kuulla ja vastaavanmestarin hyväksyntä saada kaikille edellämainituille asioille. Onneksi toukokuun loppupuolella saimme kaiken tarvittavan kasaan, kuvineen päivineen ja laitoimme sen eteenpäin 1.6.2011!! Joten sitä nyt odotellessa. Perustussuunnittelija löytyi myös toukokuussa ja ehdimme pitää palaveriakin jo, tosin suunnitelmamme ontelolaatoista ja rossipohjaisesta perustuksesta romuttui kun saimme kuulla että ontelolaattojen toimitus saataisiin vasta syyskuulle. Ensimmäinen pieni takaisku tuli yllättäen, mutta emme antaneet sen horjuttaa suunnitelmia, niitä vain hieman muutettiin. Perustus tulee siis olemaan maanvarainen mikä tarkoittaa pienessä rinteessämme.. TÄYTTÖÄ TÄYTTÖÄ TÄYTTÖÄ..!

Ei kommentteja: